Kampsport för alla

Upplever du smärtor i rygg eller nacke?

by Mr. Justen Ondricka

De senaste åren har antalet människor som upplever problem med nacksmärtor och ryggsmärtor ökat markant. Inom kampsporter såväl som andra sporter förekommer skador. Detta är inget nytt utan något de flesta som sysslar med kampsport är väl medvetna om. Däremot är det ganska många som tänker att deras ”mindre skador och smärtor” kommer gå över av sig självt. Ibland gör de det. Men ofta leder obehandlade skador till allvarligare problem på sikt.

Vänta inte för länge innan du söker hjälp

Inom kampsport kan skadorna ofta vara allvarligare än vad de upplevs. I flera fall på senare tid har man upptäckt att obehandlade skador från just kampsporter har visat sig ge svåra komplikationer. Det finns flera saker man kan göra för att förebygga skador och flera anledningar till att söka hjälp tidigt.

När ska jag söka behandling?

Det viktigaste är att kolla upp din skada så tidigt som möjligt. Då har du som störst möjlighet att få bästa hjälp och snabbare återgå till träning och optimal hälsa. På Naprapatlandslaget har de lång erfarenhet och har hjälpt många kampsportare att få ordning på sina skador. Gå inte och vänta i onödan utan besök oss och få hjälp redan idag.